ІМПЛАНТАЦІЯ ЗУБІВ ЛЬВІВ - Олександр Драганчук - Медицина и здоровье - Каталог сайтов - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Каталог сайтов

Головна » Каталог сайтів » Медицина и здоровье [ Додати сайт ]

ІМПЛАНТАЦІЯ ЗУБІВ ЛЬВІВ - Олександр Драганчук
http://draganchuk.com.ua/ 18.05.2014, 19:07
спеціалізований сайт, присвячений хірургічній стоматології, щелепно-лицевій хірургії та імплантації зубів із вичерпною інформацією про зубні імпланти та протезування на імплантах, парадонтологію, пластичну та реконструктивну хірургію тощо. Щиро сподіваюся, що інформація на сайті принесе Вам користь, а питанню пошуку лікаря-хірурга стоматолога у Львові, який би професійно займався імплантацією зубів - оптимальне рішення.
Переходів: 71 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: імплантанти Львів, імпланти зубні, ціни імплантація зубів у Львові, імплантат зуба Львів, імплант ціна, імплантація зуба