Департамент екології та природних ресурсів звернувся до редакційної ради сайту "Орхуський центр Запорізької області" - 19 Березня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Березень » 19 » Департамент екології та природних ресурсів звернувся до редакційної ради сайту "Орхуський центр Запорізької області"

Зворотній зв'язок редакції:

Вважаю за необхідне силами активу відкритого сайту громадських екологічних організацій Запорізької області провести комплекс заходів, спрямованих на популяризацію ідей, викладених у листі Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації.

Пропоную відповідальним за інформаційну політику представникам неурядових громадських екологічних організацій, ініціативним групам і громадянам Запорізької області приєднуватися до Всесвітньої кампанії і всіма доступними способами поширювати інформацію про суть руху "Година Землі".

Прошу повідомляти про персональні і про організаційні ініціативи, метою яких є активізація кампанії на міському та регіональному рівні.

З повагою, Андрій Єлькін,

головний редактор сайту "Орхуський центр Запорізької області"

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 206 | Додав: NPO | Теги: Єлькін А.В., Департамент, Лихасенко Ф.І., Година Землі | Рейтинг: 5.0/1

«  Березень 2014  »