Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Громадська організація «ЕКО-Нагляд» звернулася з офіційним листом до перших осіб Мінприроди та Запорізької облдержадміністрації

Громадська організація «Еко - Нагляд» від свого  імені та імені небайдужих громадських активістів Екологічного руху Запоріжжя звертається до Вас з пропозицією сприяти вирішенню долі приміщення Орхуського центру, розташованого за адресою  м. Запоріжжя, вул. 40-річчя Радянської України, 72а, - йдеться у зверненні.

На протязі останнього 2013 року після реорганізації Міністерства екології та ліквідації  відповідного Управління створене та оснащене силами і натхненням багатьох Запорожців та посадових осіб приміщення перебуває у невизначеному стані. Громадськість позбавлена можливості як раніше  використовувати це приміщення за потребою згідно Орхуської конвенції про доступ до інформації, участь громадськості у процесі прийняття рішень та доступ до правосуддя з питань, що стосуються довкілля.

Представники Запорізького екологічного руху запропонували  взяти посильну участь з використанням владних можливостей та ресурсів і допомогти вирішити питання по суті.

Лист направлений до Міністра екології та природних ресурсів України Проскурякова Олега Альбертовича, Голови Державної екологічної інспекції України, Жила Павла Борисовича, Голови Запорізької обласної державної адміністрації, Пеклушенко Олександра Миколайовича та підписаний головою правління  громадської організації «Еко-Нагляд» А.М.Павловим.

Категорія: Новини України | Переглядів: 450 | Додав: NPO | Теги: Еко-нагляд, Орхуська конвенція, Україна, Запорізька область, Орхуський центр | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2013  »