Головна » 2013 » Вересень » 6 » Інформаційно-аналітичний Центр ІГС Запорізької області запрошує до Школи громадської професійності

7 вересня розпочинаеться  курс  Школи  громадської професійності, організований Інформаційно-аналітичним Центром ІГС Запорізької області при ЗОГО «Народний Захист».

Заходи  відбудуться щосуботи:   7,  14,  21,  28 вересня   12,  19,  29 жовтня 2013 року

на пл. Маяковського   з 18-00  до  20-00 год.

У форматі вуличного універсітету  відбудуться відкриті просвітницькі заходи  з метою підвищення рівня професіності  громадських діячив, депутатів, представників бізнесу, держслужбовців і всіх зацікавлених осіб  з питань розвитку громадянського суспільства,  застосування механізмів демократії участі і прийняття участі  громадян в управлінні державними і місцевими справами. А також, з метою підвищення рівня конструктивної взаємодії органів влади і громадськості.

7 вересня 2013 року тема заходу:  питання доступу до публічної інформації.

Організатори запрошують всіх зацікавлених осіб!

Джерело:

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 259 | Додав: NPO | Теги: ЗОГО «Народний Захист» | Рейтинг: 0.0/0

«  Вересень 2013  »