Головна » 2013 » Листопад » 12 » На території с. Августинівка Запорізького району розпочато створення громадського парку
На території с. Августинівка Запорізького району розпочато створення громадського парку. До участі у посадці дерев були запрошені місцеві жителі.

Участь у посадці взяли самі активні та небайдужі сім'ї сіл Августинівка, Українка та школяри Августинівської школи разом із своїми вчителями, члени гуртка Запорізького обласного Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Саджанці для посадки були вирощені в рамках проекту "Родове дерево", що реалізується на території Запорізької області за підтримки фонду ім. Іва Роше.

Найбільш завзятими виявилися учні молодших класів. Незабаром на території парку планується, окрім листяних порід, висадити саджанці сосни.

Далі буде:)

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 280 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1