Навчання членів та партнерів "Мама-86-Запоріжжя" продовжується - відбувся тренінг зі стратегічного планування діяльності НУО - ФОТО + ВИДЕО - 27 Квітня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2015 » Квітень » 27 » Навчання членів та партнерів "Мама-86-Запоріжжя" продовжується - відбувся тренінг зі стратегічного планування діяльності НУО - ФОТО + ВИДЕО

23-24 квітня 2015 року в готелі «Театральний» міста Запоріжжя зусиллями центрального офісу ВЕГО «МАМА-86» був проведений тренінг «Стратегічне планування діяльності НУО» в рамках проекту з інституційного розвитку організації (фінансова підтримка ВЕГО «МАМА-86» та Шведської Агенції з Міжнародної Співпраці SIDA).

Учасниками тренінгу були лідери (керівники підрозділів) міської екологічної громадської організації «Мама-86-Запоріжжя» та Дитячо-юнацької екологічної громадської організації «Республіка Мрія» ЗНВК №19 (асоційованого члена національної мережі ВЕГО «МАМА-86»).

Тренінг провела Олександра Горячева, менеджер з інституційного розвитку ВЕГО «МАМА-86».

Під час інтерактивних занять учасники тренінгів ознайомились зі стратегією та стратегічним плануванням діяльності НУО з точки зору системного підходу, провели аналіз зовнішнього середовища та внутрішній аналіз МЕГО «Мама-86-Запоріжжя», визначили свої потреби та завдання для майбутньої діяльності.

Під час тренінгу в теоретичній та практичній площині були розглянуті питання: бачення та місія, партнери та клієнти, послуги НУО, виявлення загроз та можливостей інституційного середовища. Цікавими були сесії, присвячені визначенню пріоритетних напрямків діяльності організації, формулюванню пріоритетних цілей і завдань.

Планування діяльності в межах Стратегічного плану МЕГО «Мама-86-Запоріжжя» на період 2015-2017 роки відбулося в групах під час тренінгу.

Проведений тренінг сприяв формуванню спільних поглядів та планів на майбутнє членів та партнерів МЕГО «Мама-86-Запоріжжя».

ВІДЕОзвіт "Моменти тренінгу"

ФОТО:

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 252 | Додав: NPO | Теги: Олександра Горячева, МАМА-86-Запоріжжя, МАМА-86, стратегічне планування, Тренінг, діяльність НУО | Рейтинг: 5.0/1

«  Квітень 2015  »