Підготовлені інформаційні запити щодо кількості та місць знаходження утилізованих та неутилізованих непридатних пестицидів - 31 Грудня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Грудень » 31 » Підготовлені інформаційні запити щодо кількості та місць знаходження утилізованих та неутилізованих непридатних пестицидів

Інформаційні запити підготовлені міською екологічною громадською організацією "Мама-86-Запоріжжя". Відповіді будут оприлюднені відразу після надходження до офісу НУО.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 173 | Додав: NPO | Теги: непридатні пестициди, МАМА-86-Запоріжжя, інформаційна кампанія, пестициди, Запорізька область | Рейтинг: 5.0/2

«  Грудень 2014  »