Головна » 2013 » Серпень » 7 » Пошукова система сайту Мінприроди не видає результатів за запитом «Стан довкілля в Україні»

Про це стало відомо після спроб представників екологічної громадськості знайти інформацію щодо показників забрудненості атмосферного повітря в місті Запоріжжі і в Запорізькій області.

Раніше повідомлялося, що громадський  активіст Руху «Чим дихає Запоріжжя» на свій запит отримав відповідь від Запорізького обласного центру з гідрометеорології, у якому вказується, що Результати спостережень оприлюднюються на сайтах Міністерства екології та природних ресурсів України в розділі «Стан довкілля в Україні» і далі «Запорізька область» та Запорізької облдержадміністрації у розділі «Стан природного середовища Запорізької області».

За словами активіста, затребувану інформацію він також не зміг знайти на сайті Запорізької облдержадміністрації

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 326 | Додав: NPO | Теги: сайт, екологічна інформація, Мінприроди | Рейтинг: 5.0/1

«  Серпень 2013  »