«Республіка Мрія» отримала друковану та сувенірну продукцію. Дякуємо ВЕГО «МАМА-86»! - 6 Жовтня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Жовтень » 6 » «Республіка Мрія» отримала друковану та сувенірну продукцію. Дякуємо ВЕГО «МАМА-86»!

Сьогодні, 6 жовтня 2014 року, в перший день Всеукраїнської інформаційно-просвітницької кампанії «Живи органічно!», яка проводиться в рамках міжнародного тижня екологічного споживача, на адресу ДЮГО «Республіка Мрія» надійшла інформаційна продукція, яка в значній мірі допоможе реалізувати програму запорізького регіону щодо популяризації екологічно відповідальних моделей споживання та допоможе зосередити увагу влади і бізнесу  на необхідності розвитку органічного землеробства.

Це - друкована та сувенірна продукція – листівки «Живи органічно!» з ключовою інформацією для широкої аудиторії; плакат «Живи органічно!» (А3, повний колір), який візуалізує переваги органічного харчування; листівки «Органічні поради для мам», розраховані на вагітних жінок та молодих мам; сувенірна продукція - сумки з тематичним зображенням.

Звертаємо увагу читачів сайту, що ВЕГО «МАМА-86» забезпечила всі дочірні організації посібником, який містить необхідну інформацію з органічного харчування.

Якщо Ви зацікавлені в отриманні більш детальної інформації з цієї теми, Ви можете звертатися до ресурсного центру Медіахолдингу «Вісник Мрії – новий формат».  Ми підтримуємо зв'язок з центральним офісом, зокрема з Тетяною Ситник (Київський міський осередок МАМА-86) , яка є одним з провідних українських спеціалістів у питаннях органічного харчування.

Як вказує персонал Центрального офісу ВЕГО «МАМА-86», проектом передбачена всебічна інформаційна підтримка діяльності ентузіастів органічного землеробства і споживання, зацікавлених  в консультаційної допомозі фермерів, представників влади тощо.

Дитячо-юнацька громадська екологічна організація «Республіка Мрія», яка координує кампанію «Живи органічно!» в запорізькому регіоні, буде всіляко сприяти  конструктивним зв’язкам та можливості у отриманні цінних порад та консультаційної допомоги. Звертайтеся! Ресурсний центр ШМ «ВМ-НФ» - 0955019140, vestnikm@gmail.com

Інформаційні матеріали вже прибули до Запоріжжя

Нагадуємо: Третій рік поспіль Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86»  за підтримки Шведського товариства охорони природи та у співпраці з іншими партнерськими організаціями проводить щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС) — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії Green Action Week, ініційованої Шведським товариством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня.

Додаткову інформацію про органічне споживання і виробництво можна знайти на сайтах:

http://ukrpohliad.org/wp-content/uploads/2012/08/Mama-86-logo-Color-new.gif                                                  SSNC

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 225 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, МАМА-86-Запоріжжя, інформаційні кампанії, Живи органічно, органічне споживання, органічне землеробство | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2014  »