Ресурсний центр ІВ "Вісник Мрії" починає публікувати відео лекції Олександра Посмітного - Що робити з непридатними пестицидами - 13 Серпня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Серпень » 13 » Ресурсний центр ІВ "Вісник Мрії" починає публікувати відео лекції Олександра Посмітного - Що робити з непридатними пестицидами

24 липня 2015 року в місті Киеві (Етнографічний комплекс "Українське село") в рамках Літньої Школи для керівників та активістів регіональних осередків ВЕГО «МАМА-86»відбулася сесія, присвячена Мережевому проектові «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» (Sida).

Олександр Посмітний - експерт проекту:
У першу кампанію (2008 рік) за межі України було вивезено 28 тисяч тонн НП. Тоді була проведена перевірка підприємства в Шостці, яке позиціонувало себе як підприємство, здатне утилізувати пестициди. Виявилося, що печі даного підприємства не можуть обробляти і знешкоджувати стійкі органічні забруднювачі.

Що робили з непридатними пестицидами в Шостці і як реагувати активістам громадських організацій в існуючих умовах. Про це в першій частині лекції розповідає Олександр Посмітний.

Джерело - http://vestnikm.wix.com/pesticides#!/cttr

Категорія: Новини України | Переглядів: 224 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86, непридатні пестициди, Олександр Посмітний | Рейтинг: 5.0/1

«  Серпень 2015  »