Головна » 2013 » Червень » 13 » У Мелітополі відбувається виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування
13 червня 2013 року у Мелітопольському державному педагогічному університеті відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики,природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи під час якого будуть розглянуті наступніпитання:

1. Екологічні проблеми гідрологічного заказника "Молочний лиман" та річки Молочна, шляхи їх вирішення.

2. Ситуацію, пов'язану з підтопленням в м. Мелітополь та Мелітопольському районі.

3. Дотримання підприємствами м. Мелітополя вимог природоохоронного законодавства.

У засіданні планується участь представників Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентстваводних ресурсів України, Державного агентства рибного господарства України, Державної екологічної інспекції України,Державної служби України з надзвичайних ситуацій та науковців.

Джерело:
Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 311 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1
Ольге Лебедевой  "4 млрд молюсков пеленгаса"   1) пеленгас - это рыба, а не моллюск; 2) "Моллюск" пишется через двойное ЛЛ; 3) не 4 млрд., а 4 млн. максимум - и скорее всего икринок...

«  Червень 2013  »