"УкрПростір" запрошує взяти участь у дослідженні стану розвитку ОГС України у 2013 році - 17 Червня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Червень » 17 » "УкрПростір" запрошує взяти участь у дослідженні стану розвитку ОГС України у 2013 році

"УкрПростір" запрошує взяти участь у дослідженні стану розвитку ОГС України у 2013 році, яке має на меті визначення стану розвитку та потреб українських ОГС. Дослідження проводиться Творчим центром ТЦК за фінансової підтримкипроекту ПРООН «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства в Україні».

З результатами попередніх досліджень за 2002-2012 рр. можна ознайомитися на сайті ТЦК (www.ccc-tck.org.ua) в розділах «Дослідження» та «Бібліотека».

Вся інформація, надана Вашою організацією, є конфіденційною та буде представлена виключно в узагальненому вигляді.

Загальні інструкції для заповнення анкети:
1.    питання цієї анкети стосуються структури, діяльності, потреб та проблем ОГС. Саме тому бажано, щоб анкету заповнювала особа, яка є найбільш обізнаною з діяльністю та фінансуванням організації (наприклад, керівник; директор; заступник директора; особа, відповідальна за фінанси або діяльність організації);
2.    будь ласка, позначайте лише одну відповідь, якщо не вказано інше;
3.    будь ласка, не використовуйте для заповнення червоний колір ручки або олівець;
4.    при заповненні анкети  в електронній формі використовуйте функцію підкреслення відповіді, а не виділення кольором.У разі, якщо Ви використовуєте MSWordверсія 2007, 2010, 2013 року, то можна навести курсор на квадрат з варіантом відповіді і натиснути. Відповідь позначиться відповідним хрестиком на квадраті ☒
5.    будь ласка, читайте питання уважно, оскільки деякі з них можуть не стосуватись діяльності Вашої організації;
6.    питання анкети не повторюються, навіть якщо на перший погляд деякі з них є однаковими.
7.    у кінці анкети ми просимо Вас надати Ваші коментарі та думки з приводу даного дослідження, його доцільності та користі для Вашої організації та третього сектору України в цілому.

Завантажити анкету >>>

Заповнені анкети надсилайте на електронну адресу ukrprostirnet@gmail.com.

Бажаємо успіхів!
Ще раз дякуємо Вам за участь!

З повагою,
Микола Колодяжний