В Запоріжжі розпочала роботу Робоча підгрупа «Раціональне використання й відновлення природних ресурсів, охорона довкілля» - 29 Квітня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2015 » Квітень » 29 » В Запоріжжі розпочала роботу Робоча підгрупа «Раціональне використання й відновлення природних ресурсів, охорона довкілля»

Міська екологічна громадська організація "Мама-86-Запоріжжя" розпочала збір пропозицій щодо формування стратегічного бачення Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року (Раціональне використання й відновлення природних ресурсів, охорона довкілля).

Пропозиції повинні містити: пріоритетні напрями, стратегічні цілі, завдання, заходи, проекти,    механізм реалізації, індикатори (найменування, одиниця виміру), очікувані результати впровадження, орієнтовані обсяги фінансування, критерії досягнення результату.

Нагадуємо, що в Запоріжжі розпочала роботу Робоча підгрупа «Раціональне використання й відновлення природних ресурсів, охорона довкілля» з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року (голова - директор Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації Карпій Сергій Євгенійович). Відбулося перше засідання.

На нараді були присутні: Бессонов C.B., Ніколаєва Г.М., Литвиненко В.А., Ясинецький О.В., Тулушев Є.О., Кожемякін Г.Б., Рибалко І.Г., Єлькін A.B., Агафонов Є.О., Швачко О.О.

В порядку денному, зокрема, були розглянуті питання:    '

1. Щодо проведення стратегічного аналізу (визначення відповідальних виконавців та строків проведення аналізу).

Директор Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації, голова Робочої підгрупи Карпій С.Є. відкрив нараду з питання порядку денного та запропонував присутнім визначити відповідальним виконавцем з проведення стратегічного аналізу для подальшої розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2020 року за напрямом "Раціональне використання й відновлення природних ресурсів, охорона довкілля" - Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Крім того, згідно затвердженого Плану, з розробки Стратегії регіонального розвитку області до 2020 року, встановлено строк проведення стратегічного аналізу - квітень-травень. Таким чином, оптимальним строком для підготувати стратегічний аналіз є 15 травня 2015 року.

З метою подальшого формулювання стратегічного бачення, голова Робочої підгрупи запропонував членам Робочої підгрупи підготувати та надати до Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації пропозиції (стратегічні та операційні цілі, основні завдання).

Контактний е-mail - vestnikm@gmail.com

ФОТО МЕГО "Мама-86-Запоріжжя":

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 392 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, Запорізька область, стратегія | Рейтинг: 5.0/1

«  Квітень 2015  »