Відбудеться круглий стіл - презентація дослідження з питань наслідків виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у сфері довкілля - 21 Грудня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Відбудеться круглий стіл - презентація дослідження з питань наслідків виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у сфері довкілля

Що чекає на Україну з імплементацією Угоди про асоціацію в сфері довкілля? Чи готова влада, бізнес і населення виконувати зобов’язання у цій сфері?

На ці та інші питання дадуть відповіді експерти у сфері довкілля та євроінтеграції під час круглого столу-презентації дослідження «Наслідки виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у сфері довкілля». Дане дослідження проведено Всеукраїнською екологічною громадською організацією “МАМА-86”, що має багаторічний досвід підготовки аналітичних досліджень у сфері євроінтеграції екологічного напрямку. Аналіз здійснено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

В дискусії щодо екологічного блоку євроінтеграційних реформ, який вважається одним з найдорожчих та найскладніших у забезпеченні, з експертами та пресою візьмуть участь Заступник Міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції Ганна Вронська, народний депутат України, Голова міжфракційного депутатського об'єднання ВРУ «Європейська екологічна ініціатива», Остап Єднак та координатор дослідження Марта Руда. Модеруватиме захід Голова Координаційної ради ВЕГО «МАМА-86» Анна Голубовська-Онісімова. Серед  запрошених: представники громадських організацій, органів влади, малого, середнього та великого бізнесу, а також експерти в області євроінтеграційних реформ.

Що?                 Презентація дослідження

Коли?  22 грудня 2015 року, 9:30 – 12:30, (початок реєстрації о   9:00)

Де?    Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. Театральна)

Запрошуємо Вас взяти участь у заході та дискусії!

Просимо підтвердити участь у заході за телефонами (063)390-21-31 або на e-mail: aturos@mama-86.org.ua.

Фінансується Міжнародним фондом “Відродження”
Впроваджується ВЕГО «МАМА-86»

Категорія: Новини України | Переглядів: 189 | Додав: Ekologist | Теги: Укрінформ, МАМА-86, дослідження, євроінтеграція | Рейтинг: 5.0/1

«  Грудень 2015  »