ВІДБУВСЯ Круглий стіл зацікавлених сторін з обговорення результатів аналізу ситуації щодо забезпечення рівного права на воду та санітарію - 4 Червня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2015 » Червень » 4 » ВІДБУВСЯ Круглий стіл зацікавлених сторін з обговорення результатів аналізу ситуації щодо забезпечення рівного права на воду та санітарію

4 червня, у четвер, у приміщенні Орхуського центру Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації за адресою вул. 40 років Радянської України, 72а відбувся Круглий стіл зацікавлених сторін з обговорення результатів аналізу ситуації щодо забезпечення рівного права на воду та санітарію в Запоріжжі та Запорізькій області.

В ході Круглого столу відбулося  обговорення проекту самооцінки, який підготували експерти Запорізької міської екологічної громадської організації «МАМА-86-Запоріжжя» в рамках мережевого проекту "Забезпечення рівного права на воду та санітарію" ВЕГО "МАМА-86" за підтримки шведського агентства міжнародного розвитку - Sida.

В круглому столі взяли участь представники КП "Волоканал", ДУ "Запорізький ОЛЦ ДСУСУ", Управління соціального захисту Запорізької міської ради, Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністарції, Управління з питань охорони здоровья, головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області, громадських організацій "Мама-86-Запоріжжя", "Республіка Мрія", ВЕР "Хортицький форум".

Круглий стіл мав на меті налагодження діалогу заінтересованих сторін з питань забезпечення рівного права на воду та санітарію в Запоріжжі та в Запорізькій області, включаючи обговорення проекту самооцінки «Аналіз ситуації із забезпечення рівного права на воду та санітарію у Запоріжжі: місцевий рівень» , яка на період лютий-травень 2015 року має місце в запорізькому регіоні.

МЕГІВ "Вісник Мрії" готує відеозвіти та інші медіатексти про хід засідання круглого столу.

В альбоме 20 фотографий|Комментарии к альбому

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 258 | Додав: NPO | Теги: Круглий стіл, Конвенції ООН, право на воду і санітарію | Рейтинг: 5.0/1
Смотрите видеоотчеты Круглого стола

«  Червень 2015  »