Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок програми „Громадські зв’язки” (Community Connections Program), що є програмою громадської дипломатії. Програма надає можливість українським учасникам та їх американським колегам обмінятись професійним досвідом та дізнатись про життя громад у Сполучених Штатах та Україні.

Для Запорізбкої області обрано тематичний напрямок "Державна політика щодо переробки відходів", що дає право фахівцям даної галузі пройти стажування у Сплучених Штатах за кошт Програми.

Дана тематика запропонована для того, щоб показати представникам місцевої влади, виконавчих органів на місцях, громадським організаціям, що працюють у галузі охорони навколишнього середовища, фахівцям галузі охорони здоров’я, представникам місцевих державних чи приватних організацій по переробці відходів та іншим зацікавленим особам, що беруть активну участь у покращенні ситуації та законодавчих ініціативах у галузі переробки відходів у Запорізькій області, роль даних структур та організацій а також спектр існуючих можливостей для створення ефективних та екологічно безпечних систем по переробці відходів як промислових так і побутових з метою популяризації таких систем та припинення погіршення стану навколишнього середовища.

Анкета та інформаційні матеріали:

файл 1 >>>>

файл 2 >>>>

файл 3 >>>>

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до київського офісу Програми за телефонами наданими нижче.

З повагою,

Ірина Тушницька.

Best regards,

Ira Tushnytska