Справочник ОЭО

Головна » Файли » Контакты и общие сведения [ Додати матеріал ]

Асоціація громадських організацій «Інститут краєзнавства й екології «Запорізький край»
24.10.2007, 19:41
Наша асоціація створена задля того, щоб об'єднати науковий, інтелектуальний та матеріальний потенціал якомога більшої кількості зацікавленних у співпраці організацій, які займаються проблемами екології та краєзнавства у місті Запоріжжя. Наше головне гасло: "Чисте місто - світле майбутнє" - це не порожні слова, а заклик до дії усім тим, хто хоче жити у екологічно чистому місті. Наша діяльність не обмежується написанням статтей, ми плануємо втілювати в життя цілу низку програм та проектів, які можуть реально поліпшити ситуацію.

Голова прес-центру "Інституту "Запорозький Край", Юрій Савранський.

Категорія: Контакты и общие сведения | Додав: NPO
Переглядів: 1719 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.2/4