Справочник ОЭО

Сторінки:

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Некоторые общественные организации города Запорожье
НПО Запорожской области | Переглядів: 2608 | Завантажень: 0 | Додав: NPO | Дата: 19.06.2011 | Коментарі (0)

Запорізьке обласне відділення ВГО "Громадський контроль"
голова Сурченко Сергій Володимирович. т.: 527234, д.т.: 272-97-23
Екологичний департамент Тарасова Наталія Валентинівна т.: +380681771235
НПО Запорожской области | Переглядів: 1827 | Завантажень: 0 | Додав: ecodep_zgk | Дата: 27.03.2008 | Коментарі (0)

Запорізька молодіжна громадська організація "Служба захисту тварин", 701-46-86, голова Архіпова О.В.
НПО Запорожской области | Переглядів: 1705 | Завантажень: 320 | Додав: Lesya | Дата: 26.05.2010 | Коментарі (0)

Засновник  Громадська організація " Еко Нагляд"

НПО Запорожской области | Переглядів: 866 | Завантажень: 101 | Додав: ecosvit_ua | Дата: 06.10.2013 | Коментарі (0)

Контакты и общие сведения [27]