Громадська організація «ЗАПОРІЗЬКА ЕКОЛОГІЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МАМА-86-ЗАПОРІЖЖЯ» - НПО города Запорожья - Справочник ОЭО - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Справочник ОЭО

Головна » Файли » НПО города Запорожья [ Додати матеріал ]

Громадська організація «ЗАПОРІЗЬКА ЕКОЛОГІЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МАМА-86-ЗАПОРІЖЖЯ»
27.11.2013, 11:02
З 10 листопада 2013 року в місті Запоріжжя розпочала свою роботу громадська організація «ЗАПОРІЗЬКА ЕКОЛОГІЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МАМА-86-ЗАПОРІЖЖЯ», яка є осередком Всеукраїнської екологічної організації «МАМА-86».

Запорізька екологічна організація «МАМА-86-ЗАПОРІЖЖЯ» буде орієнтуватися на традиційні цінності однієї з найстаріших і найбільш впливових в Україні екологічних організацій ВЕГО «МАМА-86» - і в якості своєї місії визнає зміцнення ролі її членів у просвітництві суспільства і в процесі прийняття управлінських рішень для поліпшення стандартів життя громадян Запоріжжя та створення необхідних умов для гармонійного та безпечного розвитку підростаючого покоління.

За задумом засновників, організація сприятиме демократизації та відкритої реалізації екологічної політики на регіональному рівні. Пріоритетом для організації є дотримання принципу врахування думки громадськості та зацікавлених сторін у процесі здійснення регіональної екологічної політики. «МАМА-86-Запоріжжя» планує виконувати тематичні дослідження, вивчати й узагальнювати прогресивні практики на національному та регіональному рівні та, спираючись на власні та партнерські інформаційні ресурси, поширювати результати.

Напрямки діяльності громадського об'єднання визначені з урахуванням пріоритетів ВЕГО «МАМА-86». Це - сприяння реформуванню екологічної політики для сталого розвитку Запорізької області - забезпечення доступу громадян до екологічно важливої інформації, реалізація заходів, що сприяють підвищенню безпеки навколишнього середовища, зниження ризику впливу різних факторів антропогенного походження на здоров'я людей і навколишнє середовище.

У діяльності громадської організації велика увага приділятиметься здоров'ю людини, як найважливішому показнику якості життя.

Категорія: НПО города Запорожья | Додав: NPO | Теги: МАМА-86-Запоріжжя
Переглядів: 538 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1