Шановні Пані та Панове,
звертаємо Вашу увагу на Конкурс малих грантів 2009 від Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні в рамках програми «Демократична Україна»
Конкурс малих грантів запрошує до участі громадські (неприбуткові) організації з України, які вмотивовані за допомогою практичних та невеликих за обсягом активних дій (проектів) зробити внесок до розвитку громадянського суспільства в Україні та взяти активну участь в демократичних процесах у своєму оточенні як на локальному так і на державному рівні.
Заявки приймаються до 31 березня 2009 року.
Детальнішу інформацію щодо умов конкурсу Ви можете отримати за адресою:
³тання,

Іванна Пекар
програмний координатор

Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні
тел. 8 (044) 390 7078
Mail: small.grants@boell.org.ua

Запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсі малих грантів, який проводе Проект: «Надання технічної  допомоги для швидкого раегування на пташиний грип в Україні», що виконується при фінансово-технічній підтримці Агенції США з міжнародного розвитку в Україні, Молдові та Біларусі. Додаткову інформацію можно отримати за телефонами, що вказані нижче, у регіонального координатора Проекту.
С уважением, Геннадий
Gennadiy V. Podshivalov
Zaporizhie Extension Service
Melitopol, Ukraine
tel/fax: +38 (0619) 42-13-68
cell-phone: +38 (067) 722-42-07
e-mail: ikc_agro-tavriy@mail.ru
e-mail: ikc@artsv.net

Dear colleagues,
we invite you to take part in the V International Scientific Conference for Students and PhD Students "Youth and Progress of Biology". The first information letter and registration form are in the attached files.
Sincerely yours,  organizing committee of the conference
Шановні колеги,
запрошуємо Вас взяти участь у роботі V міжнародної наукової конференції студентів та аспірантів "Молодь і поступ біології". Перший інформаційний лист та бланк реєстраційної форми розміщені у прикріплених файлах (pdf).
Детальна інформація:  http://bioweb.franko.lviv.ua/postup2009/index_ua.htm
З повагою,
оргкомітет конференції

Міжрегіональний конкурс проектів фундаментальних наукових досліджень проблем подолання наслідків чорнобильської аварії Детальна інформація

18 июня состоится семинар "Организация и процедуры финансирования программ из местных фондов охраны окружающей природной среды"
По решению общественного совета при Государственном управлении охраны окружающей природной среды в Запорожской области от 23.05.2008 г. в Орхусском центре 18 июня 2008 г. в 16.30 состоится семинар на тему "Организация и процедуры финансирования программ из местных фондов охраны окружающей природной среды". Участники семинара будут ознакомлены с законодательными и нормативно-правовыми актами, а также местными распорядительными документами (горсовет, облсовет).
К участию в семинаре приглашаются все желающие.

Можливо ви або хтось із ваших знайомих зацікавиться наступною інфо:

РМЕО "Екосфера" потрібні волонтери для організації і проведення екологічного
наметового табору для дітей віком 10-15 років.
Табір відбуватиметься з 24 червня по 7 липня.
Місце розташування табору - с. Плоске, Свалявський р-н (поблизу мінеральні
джерела).
Харчування - польова кухня, харчування чотириразове.
Побут - проживання у наметах (намет бажано мати свій, спальниками та
карематами забезпечимо). Передбачена можливість користування душом.
(наскільки це можливо у польових умовах)
Що вимагається від волонтера - займатися дітьми (ігри, мандрівки, вечірня
ватра, якщо можливо, гітара), готувати їжу з дітьми згідно чергування.
Довіз з вокзалу на табір та привіз з Табору на вокзал автобусом ми
забезпечуємо. Можливе також відшкодування витрат на квитки класу плацкарта з
Києва до Ужгорода та з Ужгорода до Києва.
Прошу відповісти якнайшвидше.
Якщо є запитання, контактна особа я, Катерина, або Катерина Іванівна. тел.

З повагою,
Катерина Станкевич
керівник еколого-просвітніх програм РМЕО "ЕКОСФЕРА"
<ekosphera@hotmail.com>

IV Міжнародна науково-практична конференція "Екологічна безпека: проблеми і шляхи вирішення" Детальна інформація

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області інформує про благодійний громадський процес Міжнародної громадської організації "Врятуй дітей Європи", яка протистоїть розповсюдженню епідемії СНІДу та туберкульозу в Україні.

Просимо долучитись до ініціативи

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області просить підтримати ініціативу спілки інвалідів Чорнобиля стосовно завершення будівництва Храму як частини народного Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи, що споруджується на благодійні кошти.

Лист Української спілки інвалідів Чорнобиля

(Кликните, чтобы увидеть документ полностью...)

Запрошення на 1-й Український Соціальний форум Детальна інформація

Запорізька обласна федерація козацького бойового мистецтва "Спас” спільно з Комітетом з питань сім’ї та молоді Запорізької міської ради запрошують всіх, не байдужих до екологічного стану навколишнього середовища, зокрема нашої Святині – острова Хортиці, прийняти участь в екологічній акції "Зелена Хортиця”, яка відбудеться 12.04.2008 р. на теріторії Громушиної балки о.Хортиця. Детальна інформація

Приглашаем Вас принять участие в 5-й Международной конференции СОТРУДНИЧЕСТВО ДЛЯ РЕШЕНИЯ ПРОБЛЕМЫ ОТХОДОВ (2-3 апреля 2008 г., Харьков, Украина).
С предварительной программой мероприятия можно ознакомиться по адресу http://waste.com.ua/cooperation/program.html .
Заявки на участие принимаются до 19 марта 2008 г.
Условия участия, форма заявки, проект договора, образец счета - по адресу http://waste.com.ua/cooperation/condition.html .
Сведения о гостиницах для бронирования http://waste.com.ua/cooperation/hotel.html .
По всем вопросам обращайтесь, пожалуйста, в Оргкомитет конференции.
Тел./факс: +38 (057) 712-11-05, 759-19-90, моб. +38 (067) 910-67-96,
e-mail: ecoinvest@vl.kharkov.ua , e-mail: world_of_waste@mail.ru , Адрес для писем: Экологический Альянс, а/я 81, г. Харьков, 61052, Украина.
Кому: ecoinvest@vl.kharkov.ua

6-я МЕЖДУНАРОДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ   26 мая по 31 мая 2008г., Киев Украина
ПОСЛЕДСТВИЯ ЧЕРНОБЫЛЬСКОЙ КАТАСТРОФЫ: ОЦЕНКА МЕДИЦИНСКИХ, ЭКОЛОГИЧЕСКИХ, СОЦИАЛЬНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКИХ И ЭКОНОМИЧЕСКИХ РИСКОВ doc. cкачать

Повідомляємо Вас про початок відкритих конкурсів за Програмою академічних обмінів імені Фулбрайта на 2009-2010 академічний рік. Детальна інформація