9 липня 2019, у вівторок, у двадцять першому випуску проекту "Дебати. Запоріжжя" обговорювалась екологічна активність у Запоріжжі. Це боротьба заради галасу чи галас заради боротьби?

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 48 | Добавил: Ekologist | Дата: 09.07.2019| Комментарии (0)

Портал «Акцент» проаналізував отримані з запитів офіційні відповіді райадміністрацій і на їх підставі склав рейтинг районів Запоріжжя за кількістю стихійних звалищ .

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 32 | Добавил: Ekologist | Дата: 08.07.2019| Комментарии (0)

Запорожское отделение ВЕГО «МАМА-86» в июле 2018 года в рамках проекта «Незаконное использование и торговля пестицидами в Украине, Молдове, Беларуси» провёл опрос фермеров, владельцев дачных участников жителей Запорожской области, продавцов ХСЗР – всех, кто имеет отношение к хранению, реализации и использованию пестицидов.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 208 | Добавил: Ekologist | Дата: 30.07.2018| Комментарии (0)

ВІДЕО: Представник відділу охорони природи Національного заповіднику "Хортиця" Сергій Козодавов розповів про зміст виставкового павільйону, який був представлений в рамках Другого Міжнародного Екофоруму "Запоріжжя - 2018", та про проблеми, які мають місце на сучасному етапі.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 174 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

Раїса Секретарюк, голова ЗОГО "Укрприрода", розповіла про діяльність за минулий рік та про проблеми, з якими стикається обласний осередок громадської організації.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 196 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

В цьому відео Ви можете побачити Міжнародний Еко-Форум Запоріжжя 2018 з середини. Як виглядають виставкові майданчики та дискусійні локації на території головної екологічної події України.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 228 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

31.05.2018 в місті Запоріжжя продовжується Міжнародний форум ЕКО-ФОРУМ 2018. Виставки, конференції, презентації, семінари, майстер-класи! В цьому відео Ви можете побачити, що відбувається на локації Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 193 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

ПРОТОКОЛ

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 308 | Добавил: Ekologist | Дата: 01.12.2017| Комментарии (0)

Сьогодні, 07.07.2017, лікар з комунальної гігієни Зап. обл. лабораторного центру МОЗ України Євген Тулушев чрез соціальну мережу Фейсбук ознайомив учасників групи Коаліція Еко Запоріжжя з даними про відсотки перевищень ГДК забруднюючих речовин в житловій забудові міста Запоріжжя.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 462 | Добавил: NPO | Дата: 07.07.2017| Комментарии (0)
1 2 3 ... 73 74 »