«В публічному звіті Держводагентства «Про діяльність водогосподарської галузі України в 2019 році» зазначено, що найбільшими забруднювачами річок є підприємства комунального господарства, які скидають більше 60% від загального об’єму забруднених стічних вод», - йдеться на сайті Державного агентства водних ресурсів України. Хто є загрозою для водних ресурсів у Запорізькій області: пересічні громадяни чи підприємства? Які заходи спонукатимуть людей ставати ековідповідальними? Відповіді на ці та інші запитання слухайте сьогодні у програмі «Між нами».Гості студії – Інна Рибалко, начальник відділу водних відносин та басейнової взаємодії Басейнового управління водних ресурсів річок Приазов`я та Тетяна Жавжарова, голова ГО «Екосенс», ініціаторка челенджу дивіться ефір на телеканалі «Суспільне:Запоріжжя» о 17.15.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 82 | Добавил: Ekologist | Дата: 13.07.2020| Комментарии (0)

Громадськість Запоріжжя вимагає від держави імлементації Водних директив та планує забезпечити чистою водою хоча би дітей та батьків декількох шкіл.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 91 | Добавил: Ekologist | Дата: 17.06.2020| Комментарии (0)

Відбулася волонтерська акція

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 115 | Добавил: Ekologist | Дата: 17.06.2020| Комментарии (0)

17 жовтня в Запорізькому НВК №19 для учнів 10-А класу відбувся урок-телестудія по темі "Екологічні технології в Запоріжжі: проблеми і досягнення». Гостями в "студії" були директор підприємства "ЕКОАГРОПРО" Людмила Алексєєва і головний інженер Олександр Пащенко. В ході уроку обговорювались актуальні питання впровадження технології піролізної утилізації промислових і побутових відходів, причини недостатньої зацікавленості представників бізнесу в модернізації виробництв, роль органів влади в процесах популяризації екологічних технологій. Обговорювалася недосконалість українського законодавства в питаннях поліпшення умов для зростання конкурентоспроможності чистих виробництв.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 342 | Добавил: Ekologist | Дата: 12.11.2019| Комментарии (0)

9 липня 2019, у вівторок, у двадцять першому випуску проекту "Дебати. Запоріжжя" обговорювалась екологічна активність у Запоріжжі. Це боротьба заради галасу чи галас заради боротьби?

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 428 | Добавил: Ekologist | Дата: 09.07.2019| Комментарии (1)

Портал «Акцент» проаналізував отримані з запитів офіційні відповіді райадміністрацій і на їх підставі склав рейтинг районів Запоріжжя за кількістю стихійних звалищ .

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 372 | Добавил: Ekologist | Дата: 08.07.2019| Комментарии (0)

Запорожское отделение ВЕГО «МАМА-86» в июле 2018 года в рамках проекта «Незаконное использование и торговля пестицидами в Украине, Молдове, Беларуси» провёл опрос фермеров, владельцев дачных участников жителей Запорожской области, продавцов ХСЗР – всех, кто имеет отношение к хранению, реализации и использованию пестицидов.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 585 | Добавил: Ekologist | Дата: 30.07.2018| Комментарии (0)

ВІДЕО: Представник відділу охорони природи Національного заповіднику "Хортиця" Сергій Козодавов розповів про зміст виставкового павільйону, який був представлений в рамках Другого Міжнародного Екофоруму "Запоріжжя - 2018", та про проблеми, які мають місце на сучасному етапі.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 441 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

Раїса Секретарюк, голова ЗОГО "Укрприрода", розповіла про діяльність за минулий рік та про проблеми, з якими стикається обласний осередок громадської організації.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 483 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

В цьому відео Ви можете побачити Міжнародний Еко-Форум Запоріжжя 2018 з середини. Як виглядають виставкові майданчики та дискусійні локації на території головної екологічної події України.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 465 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)
1 2 3 ... 73 74 »