Головна » Новини Запоріжжя

ВІДЕО: Представник відділу охорони природи Національного заповіднику "Хортиця" Сергій Козодавов розповів про зміст виставкового павільйону, який був представлений в рамках Другого Міжнародного Екофоруму "Запоріжжя - 2018", та про проблеми, які мають місце на сучасному етапі.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 40 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

Раїса Секретарюк, голова ЗОГО "Укрприрода", розповіла про діяльність за минулий рік та про проблеми, з якими стикається обласний осередок громадської організації.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 31 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

В цьому відео Ви можете побачити Міжнародний Еко-Форум Запоріжжя 2018 з середини. Як виглядають виставкові майданчики та дискусійні локації на території головної екологічної події України.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 37 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

31.05.2018 в місті Запоріжжя продовжується Міжнародний форум ЕКО-ФОРУМ 2018. Виставки, конференції, презентації, семінари, майстер-класи! В цьому відео Ви можете побачити, що відбувається на локації Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 23 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

ПРОТОКОЛ

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 162 | Добавил: Ekologist | Дата: 01.12.2017| Комментарии (0)

Сьогодні, 07.07.2017, лікар з комунальної гігієни Зап. обл. лабораторного центру МОЗ України Євген Тулушев чрез соціальну мережу Фейсбук ознайомив учасників групи Коаліція Еко Запоріжжя з даними про відсотки перевищень ГДК забруднюючих речовин в житловій забудові міста Запоріжжя.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 304 | Добавил: NPO | Дата: 07.07.2017| Комментарии (0)

В Запорожье  общественность и жители города требуют от областной власти принять срочные меры по восстановлению конституционных прав граждан.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 317 | Добавил: NPO | Дата: 27.06.2017| Комментарии (0)

Важливим етапом розробки Стратегії є пропозиція з боку мешканців міста (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які на Вашу думку, є найважливішими для розвитку міста.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 296 | Добавил: NPO | Дата: 07.06.2017| Комментарии (0)
17 травня 2017 був проведений просвітницький захід для малюків, в ході якого громадяни "Мрії" (ДЮЕГО "Республіка Мрія") розповідали про тверді побутові відходи, безпечну питну воду, хімічну безпеку та корисне харчування.
Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 242 | Добавил: NPO | Дата: 23.05.2017| Комментарии (0)
1 2 3 ... 73 74 »

«  Липень 2018  »