Головна » Новини України

Смотрите совместный пресс-брифинг МЗУ и ВЕГО "МАМА-86"

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 17 | Добавил: NPO | Дата: Вчора| Комментарии (0)
55 національних та міжнародних експертів взяли участь у першому засіданні проекту Спеціальної Програми з довкілля ООН (ЮНЕП) - «Посилення реалізації Роттердамської конвенції в Україні та створення потужностей по боротьбі з незаконним обігом хімічних речовин».  Основним отримувачем допомоги в рамках проекту визначено Міністерство екології та природних ресурсів України, а загальний бюджет становить близько 230 тисяч доларів США.
Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 35 | Добавил: NPO | Дата: 02.06.2017| Комментарии (0)
В Швейцарии завершилась двухнедельная Международная конференция сторон трех химических конвенций (Базельской, Стокгольмской и Роттердамской), регулирующих обращение с химическими веществами и отходами.  Об основных результатах, достигнутых  на конференции, а также оставшихся проблемах, актуальных и для Таджикистана, - в материале «АП».
Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 34 | Добавил: NPO | Дата: 02.06.2017| Комментарии (0)

23 березня 2017 року в місті Запоріжжя в рамках відзначення Всесвітнього дня води відбулася Всеукраїнська галузева нарада "Підсумки 2016 року та стратегічні завдання водопровідно-каналізаційного господарства України у 2017 році".
Про вирішення проблемних питань у контексті існуючого законодавства та законодавчих ініциатив доповідали представники керівництва Асоціації "Укрводоканалекологія", організатори галузевої наради.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 88 | Добавил: NPO | Дата: 13.04.2017| Комментарии (0)

Метою проекту є просування ідей відмови від використання шкідливих речовин при виробництві товарів повсякденного вжитку за допомогою аналітичної, роз’яснювальної та інформаційно-пропагандистської діяльності, а також шляхом реалізації пілотних проектів з урахуванням кращих практик та альтернатив.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 99 | Добавил: NPO | Дата: 06.03.2017| Комментарии (0)
8 листопада 2016 р. відбулась конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE – 2016». Організаторами щорічної конференції є Мінприроди та Держводагентство України, цього року співорганізаторами її також виступили ГВП-Україна та ВЕГО «МАМА-86».
Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 150 | Добавил: NPO | Дата: 16.11.2016| Комментарии (0)

08 листопада 2016 р. об 11.00 відбудеться конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE -2016 (Конференц-зал №16, павільйон №3, вхід 3-С, МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15). Конференцію проводить Мінприроди та Держводагентство України у співпраці з ГВП-Україна та ВЕГО «МАМА-86».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 150 | Добавил: NPO | Дата: 07.11.2016| Комментарии (0)

ВІДЕО(!): Брифінг Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака та Голови Координаційної ради ВЕГО «МАМА-86» Ганни Голубовської-Онісімової.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 154 | Добавил: NPO | Дата: 03.11.2016| Комментарии (0)

Конкурс Film4Climate Global Video приглашает кинематографистов в возрасте от 14-35 лет со всего мира, чтобы продемонстрировать свои таланты и создать рекламный ролик государственной службы PSA (менее 1 мин) или короткометражный фильм (1-5 минут) о борьбе с изменением климата.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 209 | Добавил: Ekologist | Дата: 06.07.2016| Комментарии (0)

Запорожская экологическая общественная организация «Мама-86-Запорожье» в рамках национального сетевого проекта «Повышение уровня информированности и коммуникаций, создание потенциала для окончательного решения проблемы непригодных пестицидов в Украине» подготовила Дипломы участникам конкурсной номинации «Безмолвный снег».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 309 | Добавил: Ekologist | Дата: 09.05.2016| Комментарии (0)
1 2 3 ... 61 62 »

«  Червень 2017  »