Головна » Новини України

23 березня 2017 року в місті Запоріжжя в рамках відзначення Всесвітнього дня води відбулася Всеукраїнська галузева нарада "Підсумки 2016 року та стратегічні завдання водопровідно-каналізаційного господарства України у 2017 році".
Про вирішення проблемних питань у контексті існуючого законодавства та законодавчих ініциатив доповідали представники керівництва Асоціації "Укрводоканалекологія", організатори галузевої наради.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 53 | Добавил: NPO | Дата: 13.04.2017| Комментарии (0)

Метою проекту є просування ідей відмови від використання шкідливих речовин при виробництві товарів повсякденного вжитку за допомогою аналітичної, роз’яснювальної та інформаційно-пропагандистської діяльності, а також шляхом реалізації пілотних проектів з урахуванням кращих практик та альтернатив.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 73 | Добавил: NPO | Дата: 06.03.2017| Комментарии (0)
8 листопада 2016 р. відбулась конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE – 2016». Організаторами щорічної конференції є Мінприроди та Держводагентство України, цього року співорганізаторами її також виступили ГВП-Україна та ВЕГО «МАМА-86».
Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 136 | Добавил: NPO | Дата: 16.11.2016| Комментарии (0)

08 листопада 2016 р. об 11.00 відбудеться конференція «Вода і довкілля» в рамках Міжнародного водного форуму AQUA UKRAINE -2016 (Конференц-зал №16, павільйон №3, вхід 3-С, МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15). Конференцію проводить Мінприроди та Держводагентство України у співпраці з ГВП-Україна та ВЕГО «МАМА-86».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 137 | Добавил: NPO | Дата: 07.11.2016| Комментарии (0)

ВІДЕО(!): Брифінг Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака та Голови Координаційної ради ВЕГО «МАМА-86» Ганни Голубовської-Онісімової.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 139 | Добавил: NPO | Дата: 03.11.2016| Комментарии (0)

Конкурс Film4Climate Global Video приглашает кинематографистов в возрасте от 14-35 лет со всего мира, чтобы продемонстрировать свои таланты и создать рекламный ролик государственной службы PSA (менее 1 мин) или короткометражный фильм (1-5 минут) о борьбе с изменением климата.

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 192 | Добавил: Ekologist | Дата: 06.07.2016| Комментарии (0)

Запорожская экологическая общественная организация «Мама-86-Запорожье» в рамках национального сетевого проекта «Повышение уровня информированности и коммуникаций, создание потенциала для окончательного решения проблемы непригодных пестицидов в Украине» подготовила Дипломы участникам конкурсной номинации «Безмолвный снег».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 286 | Добавил: Ekologist | Дата: 09.05.2016| Комментарии (0)

Що чекає на Україну з імплементацією Угоди про асоціацію в сфері довкілля? Чи готова влада, бізнес і населення виконувати зобов’язання у цій сфері? На ці та інші питання дадуть відповіді експерти у сфері довкілля та євроінтеграції під час круглого столу-презентації дослідження «Наслідки виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у сфері довкілля».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 261 | Добавил: Ekologist | Дата: 21.12.2015| Комментарии (0)

10 листопада в м. Києві під егідою Міністерства екології та природних ресурсів України та за співпраці Державного агентства водних ресурсів та Глобального водного партнерства в Україні відбулася щорічна конференція «Вода і довкілля». Конференція проходила в рамках ХІІІ Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE – 2015».

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 251 | Добавил: Ekologist | Дата: 15.11.2015| Комментарии (1)

Кожна з 6-ти пілотних громад отримає близько 1 млн. грн. з обласного бюджету

Прикрепления:
Категория: Новини України | Просмотров: 297 | Добавил: NPO | Дата: 18.09.2015| Комментарии (1)
1 2 3 ... 61 62 »

«  Травень 2017  »