Відео-кабінет

Фрагменти доповідей та обговорень
   Участь громадськості в прийнятті рішень
  Фрагменти виступу Сергія Володимировича Кричевського, доктора філософських наук, кандидата технічних наук, доцента, професора Російської Академії державної служби при Президентові Російської Федерації (м. Москва). Тема доповіді: "Криза екологічної політики та екологічного руху в Росії: проблеми й перспективи". Відео громадського екологічного видавництва "Вісник Мрії", місто Запоріжжя.
     Міжнародна екологічна виставка "ДОВКІЛЛЯ 2010". Фрагмент доповіді. Олена Вікторівна ПАЩЕНКО, координатор Всеукраїнської дитячої спілки "Екологічна варта". Секція 3. "Участь громадськості у формуванні екологічної культури населення України". 25 жовтня 2010 року, Київ, Міжнародний виставковий центр. Конференція: "Участь громадськості у формуванні й реалізації Стратегії національної екологічної політики та Національного плану дій з охорони довкілля"
   Інтеграція екологічної політики як передумова переходу України до сталого розвитку. Київ, жовтень 2010 року. Президент Всеукраїнської екологічної організації "Мама - 86" - Ганна Миколаївна Голубовська-Онісімова. Відео громадського екологічного видавництва "Вісник Мрії", місто Запоріжжя.
   26 жовтня о 10.00 у міжнародному виставковому центрі пройшло урочисте відкриття міжнародного екологічного форуму "Довкілля 2010". На цьому відео є фрагменти виступів та прес-конференції за участю міністра кабінету міністрів України Анатолія Толстоухова, який є координатором форуму. Copyright - Вісник Мрії © 2010
     26 жовтня 2010 року у рамках Міжнародного екологічного форуму розпочала роботу III Міжнародна виставка «ДОВКІЛЛЯ 2010». В урочистому відкритті Міжнародного форуму прийняв участь Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв. Андрій Клюєв звернув увагу на виставкові стенди Запорізького регіону, дав прес-конференцію для журналістів. А.Клюєв зазначив: "Поряд з економічними питаннями, якими займається уряд, першим питанням стоїть питання екології". Copyright - Андрій Єлькін © 2010 Запоріжжя
   Экология города и здоровье населения (1)
   Экология города и здоровье населения (2)
    Экология города и здоровье населения (3)
    Збір автомобільних шин по всьому штату Кентуккі та переробка задля виробництва інших продуктів. Делегати програми "Громадські зв'язки" з Запоріжжя обговорювали методи, що використовуються в компанії Martin Tire Recovery LLC в переробці та вертикальній інтеграції. Була можливість побачити як компанія збирає шини по всьому штату Кентуккі та у сусідніх штатах, розрізає їх та переробляє задля виробництва інших різноманітних продуктів -- і для використання в енергетичних установках, матеріалів для облаштування ігрових майданчиків, тощо. Компанія є одною з 10 найбільших компаній переробників шин в США.
   Конференция в Сенате Кентукки
  Конференція «Роль державних органів в цілому та законодавчого органу штату Кентуккі в регулюванні питань побутових відходів». Перша частина 27 квітня 2010 року. Доповідачі відповідно програмі: Sen. Brandon Smith (Сенатор Брендон Сміт), Голова комітету з питань природних ресурсів та енергетики. Rep. Don Pasley (державний представник Дон Песлі), Голова комітету з питань природних ресурсів та навколишнього середовища Монтаж, розміщення, просування - «Вісник Мрії» Запоріжжя -- 2010 ПЕРША ЧАСТИНА
    Конференція (Друга частина) «Роль державних органів в цілому та законодавчого органу штату Кентуккі в регулюванні питань побутових відходів» 27 квітня 2010 року 702 Capitol Ave Frankfort KY 40601 Доповідачі відповідно програмі: Sen. Brandon Smith (Сенатор Брендон Сміт), Голова комітету з питань природних ресурсів та енергетики. Rep. Don Pasley (державний представник Дон Песлі), Голова комітету з питань природних ресурсів та навколишнього середовища Монтаж, розміщення, просування - «Вісник Мрії» Запоріжжя -- 2010
    Конференція (третя частина) «Роль державних органів в цілому та законодавчого органу штату Кентуккі в регулюванні питань побутових відходів» 27 квітня 2010 року 702 Capitol Ave Frankfort KY 40601 Доповідачі відповідно програмі: Sen. Brandon Smith (Сенатор Брендон Сміт), Голова комітету з питань природних ресурсів та енергетики. Rep. Don Pasley (державний представник Дон Песлі), Голова комітету з питань природних ресурсів та навколишнього середовища Монтаж, розміщення, просування - «Вісник Мрії» Запоріжжя -- 2010 Дивиться четверту частину!
    Конференція (четверта частина) «Роль державних органів в цілому та законодавчого органу штату Кентуккі в регулюванні питань побутових відходів» 27 квітня 2010 року 702 Capitol Ave Frankfort KY 40601 Доповідачі відповідно програмі: Sen. Brandon Smith (Сенатор Брендон Сміт), Голова комітету з питань природних ресурсів та енергетики. Rep. Don Pasley (державний представник Дон Песлі), Голова комітету з питань природних ресурсів та навколишнього середовища Монтаж, розміщення, просування - «Вісник Мрії» Запоріжжя -- 2010
Самоврядна динамічна мережа як ефективна альтернатива ієрархічній будові суспільно-політичних організацій. Докладніше: http://tarasplakhtiy.wordpress.com/ Тарас Плахтій, Україна - 2011
  hhhhhhhhhhhh ooooooooooooooooooooo

«  Червень 2018  »