12 квітня 2014 року відбудеться четверта Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!» - 3 Квітня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Квітень » 3 » 12 квітня 2014 року відбудеться четверта Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!»

Цього року до найбільшого прибирання країни організатори планують залучити понад 1000 населених пунктів та 250 000 учасників (вдвічі більше ніж минулого року та в десять разів більше ніж чотири роки тому, під час першого Всеукраїнського прибирання).
Акція «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху «Let's do it world!», який виник у 2008 році в Естонії, і в якому бере участь понад 8 000 000 людей у 108 країнах світу. Вже четвертий рік поспіль ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує громадян, які хочуть звільнити своє життя від сміття назавжди.
Кількість людей, які долучаються до прибирання зростає кожного року в геометричній прогресії. Перше Всеукраїнське прибирання відбулося у 2011 році та об’єднало 22 000 людей з 56 міст України. Вже наступного року, прибрати вулиці та парки свого міста вийшли 51 000 учасників зі 110 населених пунктів, серед яких більше 60 національних і локальних компаній та організацій. Минулого року стало вже традиційним подвоєння показників, тож Україну робили чистою понад 140 000 учасників у більш ніж 374 населених пунктах всіх областей України.
Долучитися до прибирання та додати своє місто на мапу «Зробимо Україну чистою!» може кожен. Алгоритм дуже простий.
Ø       Подаруй Україні одну секунду життя на власне, свідоме рішення гідного громадянина своєї держави приєднатися до великої, спільної справи – зробити цей світ кращим, а Україну чистішою!
Ø       Зареєструйся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/
Ø       Обери місце прибирання, прийди на обране місце 12 квітня, отримай інвентар та зроби Україну чистішою.
Ø       Щоб організувати прибирання в своєму селі або місті, зареєструйся за допомогою реєстраційної форми на головній сторінці сайту http://letsdoit.org.ua/
Ø       Запроси друзів, колег, знайомих приєднатися до нашої спільної справи.
Поширюючи інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах масової інформації, серед друзів, сусідів та колег ти вже можеш собою пишатися, адже ти зробив свій крок назустріч Україні, ти подарував їй свій безцінний час.
«Зробимо Україну чистою!» - секунда життя заради великої мети.

Категорія: Новини України | Переглядів: 234 | Додав: NPO | Теги: Зробимо Україну чистою! | Рейтинг: 5.0/1

«  Квітень 2014  »