05.09.2007 Держуправління в Запорізькій області приймає участь у громадських слуханнях
Напередодні проведення сесії Запорізької обласної ради, одним з питань якої була екологічна ситуація в Запорізькій області та хід виконання регіональних екологічних програм, 3 вересня 2007 року розпочались відкриті громадські слухання з цього питання. Слухання відбудуться в кілька етапів. На перший етап були запрошені представники громадських організацій, науковці, лікарі, представники депутатського корпусу, органів місцевої влади, в тому числі Держуправління в Запорізькій області.

В ході обговорення були затронуті основні екологічні проблеми області та обговорена можливість внесення коректив до існуючих природоохоронних програм регіону. Особливу увагу було приділено стану виконанню заходів «Програми виходу з екологічної кризи м. Запоріжжя на період 2001-2010 рр.» підприємствами-основними забруднювачами м. Запоріжжя.

Зважаючи на актуальність цього питання, його обговорення буде продовжено на наступних етапах слухання.

Переглядів: 1530 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/2
хотелось бы узнать мнение учасников слушаний по вопросам предоставления преференций заводам и переносу сроков мероприятий