«Запорозький Край» втілює зелені ідеї у життя
Новостворена екологічна організація «Запорозький Край» активно втілює у життя зелені ідеї. Згідно з указом Президента «Про проведення акції «Озеленення країни — спадщина для майбутніх поколінь» Інститут екології і краєзнавства «Запорозький Край» вирішив не гаяти часу і провести 10 листопада, у суботу свою акцію по озелененню нашого міста.

Акція була проведена на о.Хортиця в районі балки «Ганівка», де було висаджено сто дерев, серед яких дуби та ясені. Ці дерева обрані не випадково. Дуби та ясені прекрасно підходять до ландшафту острова. В заході «Запорозького Краю» активну участь приймали студенти біологічного факультету ЗНУ, активісти громадських організацій та просто небайдужі до проблем о.Хортиця люди. Акція тривала з 11.00 до 13.00 годині, після чого було вирішено прибрати острів від сміття.

Президент Асоціації Швець Дмитро Васильович наголосив на необхідності озеленення о.Хортиця та реальних кроків для покращення екологічного стану міста. «Тільки реальні дії приведуть до нашої мети — захистити природну, культурну, духовну спадщину, забеспечити безпеку та сталий розвиток країни», -сказав він.

Переглядів: 1173 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1