Відбувся міжнародний семінар на тему: «Менеджмент молодіжних проектів в сфері охорони довкілля»
З 30 листопада по 9 грудня в м. Ганновер (Німеччина) відбувся міжнародний семінар на тему: «Менеджмент молодіжних проектів в сфері охорони довкілля». В семінарі прийняли участь молоді екологи з Польщі, України, Білорусії та Німеччини. Семінар був проведений громадською організацією «Янун» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Основними робочими темами семінару були: екологічне виховання дітей шкільного віку, проведення рекламної кампанії громадських проектів, правила отримання фінансової підтримки молодіжних проектів Європейським Союзом. Крім семінарських занять були проведені зустріч з керівником фракції партії Зелених провінції Ганновер, а також численні екскурсії по історичним та культурним місцям м. Ганновер та Берлін. Учасники семінару проживали в так названому «домі ідей» «IdeenHOF» - також проекті «Янун», збудованому саме для проведення різноманітних заходів, з використанням всіх видів альтернативної енергії та принципів енергозбереження.
Організація «Янун» постійно проводить різноманітні заходи, пов’язані з енергозбереженням та охороною довкілля. Ознайомитись з роботою організації можна за адресою: http://www.janun-hannover.de

Переглядів: 1154 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0