На Запоріжжі відбувся Регіональний форум громадських організацій
24 грудня 2007 року в Запорізькій торгівельно-промисловій палаті за участю Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області відбувся Регіональний форум «Роль громадських організацій у розробці та впровадженні Стратегії розвитку Запорізького регіону». Метою форуму було обговорення проекту розвитку Запорізької області і визначення ролі громадських організацій у впровадженні регіональної стратегії, що розрахована до 2015 року.

Форум відбувся в рамках проекту партнерства Канада-Україна «Регіональне врядування та розвиток», в рамках якого напротязі 1,5 року розроблялась Стратегія розвитку Запорізького регіону. Для цього необхідно було пройти декілька етапів. Спершу за допомогою опитувань були визначені три пріоритети: екологія, курортно-туристичний і культурно-історичний розвиток області, інновації та інвестиції. Над кожним пріоритетом працювала робоча група у складі представників громадськості, бізнесу і наукових установ за допомогою канадських експертів.

Регіональний форум громадських організацій став визначальним кроком в процесі формування Стратегії, так як саме громадське обговорення є найважливішим кроком у плануванні майбутнього регіону.
Переглядів: 2209 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0