Вітаємо з ювілеєм Сандула Вячеслава Андрійовича!

Дорогий Вячеславе Андрійовичу! Шановне товариство!

Ці правдиві і зворушливі слова про Вячеслава Андрійовича нагадують нам, як багато в складних умовах буття може зробити самовіддана людина, що вибрала собі чесний і принциповий шлях. Ваші, Вячеславе Андрійовичу, глибокі знання, проникнення у практику і безмежна товаристкість є, без перебільшення, окрасою нашого  "Зеленого світу" і прикладом для наслідування. Від щирого серця бажаю зберігати притаманний Вам творчий ритм, належний запас міцного здоров'я, родинного благополуччя і заслужених успіхів! Сьогодні, як і завжди ми поряд з Вами, обіймаємо зі словами "Многая літа!!!"  Микола Коробко

В день його ювілею я разом  з колегами в екорусі щиро бажаємо Вячеславу Андрійовичу довголіття, міцного здоров'я і продовження його плідної екологічної праці. Сергій Федоринчик, керівник інфоцентру УЕА "Зелений світ"

Редакція Відкритого сайту Громадських екологічних організацій Запорізької області приєднується к вітанням Вячеслава Андрійовича. Бажаємо славних досягнень в подальшої діяльності!

Категорія: Новини України | Переглядів: 1602 | Додав: NPO | Рейтинг: 4.5/2