В Запорізькій області відбувся Перший обласний форум екологічних громадських організацій

27 січня в Запорізькому обласному центрі молоді за фінансової підтримки проекту партнерства Канада-Україна «Регіональне врядування та розвиток» та участі Держуправління ОНПС в Запорізькій області відбувся Перший обласний форум екологічних громадських організацій «Формування екологічної культури та створення дієвої системи інформування в рамках впровадження екологічного пріоритету регіональної Стратегії розвитку Запорізької області». Учасниками форуму стали представники близько 40 неурядових громадських організацій в основному з Мелітопольського, Бердянського, Енергодарського, Пологівського, Гуляйпільського та Приморського районів.

Форум відбувся в рамках впровадження Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2015 року, яка була затверджена рішенням Запорізької обласної ради № 2 від 6 липня 2008 року, та згідно якої екологія є одним із основних пріоритетів розвитку регіону. Захід був присвячений обговорюванню проектів, які були запропоновані для впровадження на відповідних територіях та можливості громадських організацій долучитись до них. Учасники форуму обговорили запропоновані проекти, деякі виявили бажання прийняти в них безпосередню участь.
  Крім того, на форумі обговорили результати річної діяльності унікального веб-ресурсу - Відкритого сайту екологічних громадських організацій Запорізької області «Орхуський центр», яких виконує об’єднуючу функцію для екологічного руху в Запорізькому регіоні.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 1177 | Додав: NPO | Рейтинг: 0.0/0