"УкрПростір" запрошує громадські організації Запоріжжя до створення книги для школярів про «третій сектор»
Громадська організація «УкрПростір» запрошує громадські організації Запоріжжя взяти участь у створенні спеціального видання «Школярам – про «третій сектор». Це видання в адаптованій для вікових особливостей учнів формі буде розказувати про те, що являє собою «третій сектор», про роль та досвід діяльності організацій «третього сектору» у світі, про діяльність організацій «третього сектору» в Україні в цілому та в Запорізькому регіоні. Книга буде поширена серед учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Запоріжжя.
Мета видання полягає в тому, щоб підвищити поінформованість шкільної молоді Запоріжжя про «третій сектор» в цілому та про діяльність організацій «третього сектору» в регіоні, що дозволить по-перше, сформувати у школярів демократичні уявлення про те, які завдання виконують організації «третього сектору», і по друге – сприятиме активізації долучення шкільної молоді (а в майбутньому – дорослих активних громадян) до місцевих громадських організацій.
Надсилайте інформацію про Вашу організацію та її успіхи. Інформація має містити не тільки (і не стільки) узагальнений опис, скільки конкретні, яскраві приклади корисних справ, «історії успіху», та обов’язково – ілюстративні матеріали (фотографії, приклади графіки, бажано у хорошій якості). Не забудьте також додати контактні данні: поштову та фактичну адресу, телефони, електронну пошту та за наявності – адресу сайту.
Зверніть увагу, що до збірника не може бути включена інформація про організації, які мають політичне спрямування, діяльність яких носить деструктивний та соціально небезпечний характер.

Надсилайте Ваш матеріали на адресу: ukrprostir@gmail.com з поміткою «Матеріали для збірника». Строк подання матеріалів – до 17 квітня 2009 року.

Будемо щиро раді поспілкуватись про всі Ваші ідеї щодо запропонованого збірника!

Просимо поширити цю інформацію серед Ваших колег та партнерів!

З повагою,

директор ГО «УкрПростір»
Наталя Селюкова

тел. +380 67 770 91 72
e-mail: ukrprostir@gmail.com

Проект «Школярам – про «третій сектор»: підвищення поінформованості шкільної молоді Запоріжжя про «третій сектор» здійснюється громадською організацією «Укрпростір» за підтримки програми МАТРА КАП посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 1298 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1