Головна » 2009 » Травень » 6 » Рішення Запорізької міської ради № 9 -2009-01-21 - Про затвердження місцевих програм по екології на 2009-2011 роки

УКРАЇНА
ЗАПОРІ3ЬКА MICЬKA РАДА
РІШЕННЯ
м. Запоріжжя

двадцять дев`ята сесія

Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
         1. Затвердити Програму «Про забезпечення екологічної безпеки міста на 2009-2011 роки» (додаток 1).
         2. Затвердити Програму «Про фінансову підтримку державних установ і організацій, які займаються природоохоронною діяльністю на 2009-2011 роки» (додаток 2).
         3. Затвердити Програму «Про посилення контролю за дотриманням природоохоронного законодавства на 2009-2011 роки» (додаток 3).
         4. Затвердити Програму «Забезпечення ефективного управління в галузі охорони навколишнього природного середовища на 2009-2011 роки» (додаток 4).
         5. Вважати рішення Запорізької міської ради від 13.02.2008 № 42 «Про затвердження місцевих програм по екології на 2008-2010 роки» таким, що втратило чинність в частині показників 2009-2010 років.
         6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та постійну комісію міської ради по екології (Завгородня Л.І.).

Міський голова                                  Є.Г.Карташов

Прикрепленні файли: