Головна » 2018 » Червень » 03

ВІДЕО: Представник відділу охорони природи Національного заповіднику "Хортиця" Сергій Козодавов розповів про зміст виставкового павільйону, який був представлений в рамках Другого Міжнародного Екофоруму "Запоріжжя - 2018", та про проблеми, які мають місце на сучасному етапі.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 93 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

Раїса Секретарюк, голова ЗОГО "Укрприрода", розповіла про діяльність за минулий рік та про проблеми, з якими стикається обласний осередок громадської організації.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 92 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

В цьому відео Ви можете побачити Міжнародний Еко-Форум Запоріжжя 2018 з середини. Як виглядають виставкові майданчики та дискусійні локації на території головної екологічної події України.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 126 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

31.05.2018 в місті Запоріжжя продовжується Міжнародний форум ЕКО-ФОРУМ 2018. Виставки, конференції, презентації, семінари, майстер-класи! В цьому відео Ви можете побачити, що відбувається на локації Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.

Прикрепления:
Категория: Новини Запоріжжя | Просмотров: 99 | Добавил: Ekologist | Дата: 03.06.2018| Комментарии (0)

«  Червень 2018  »