3 червня відбудеться вебінар «Надходження донорського фінансування в іноземній валюті: ризики та оподаткування» - 26 Травня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Травень » 26 » 3 червня відбудеться вебінар «Надходження донорського фінансування в іноземній валюті: ризики та оподаткування»

Останні події в Україні привернули увагу світової громадськості до роботи українських неприбуткових організацій, особливо в світлі потенційного співробітництва та можливості отримання ними грантів від зарубіжних партнерів. Європейські та американські грантодавці пропонують українським ОГС широкий спектр програм, участь в яких передбачає отримання фінансової підтримки. Але іноземних донорів цікавить не тільки здатність українських організацій виконати проектні завдання, а й грамотне управління отриманими коштами, їх облік і контроль.
Щоб допомогти громадським та благодійним організаціям України почуватися впевнено у процесі фінансової взаємодії із закордонними донорами,
ІСАР “Єднання” спільно з Аудиторсько -консалтинговою групою “Компас” проводять вебінар, долучитися до якого запрошують усіх охочих. Вебінар відбудеться у вівторок, 3 червня, з 11:30 до 12:30 години.
Основні цілі вебінару:

·         розкрити потенційні проблеми, пов’язані з отриманням , адмініструванням і контролем валютних грантових коштів;

·         обговорити питання, що виникають на практиці при отриманні грантів в іноземній валюті, проблеми їх бухгалтерського обліку та відображення у фінансовій і податковій звітності організацій;

·         особливу увагу приділити питанням учасників вебінару, які стосуються податкового обліку валютних грантів і пов’язаної з ними податкової звітності.

Участь у вебінарі буде корисною для всіх організацій, які отримують фінансування від іноземних донорів, а особливо тим, хто тільки планує таке партнерство. Безпосереднє спілкування з фахівцями та професійними експертами в області бухгалтерського та податкового обліку неприбуткових організацій є унікальною нагодою покращити свої знання та налагодити бухгалтерську та фінансову звітність в організації.
Для того, аби робота вебінару була особливо корисною для всіх учасників, просимо надсилати Ваші запитання та проблемні ситуації на поштову скриньку
ngomarket@isar.net.ua Фахівці Аудиторсько -консалтингової групи “Компас” підготують найповніші відповіді та роз’яснення, які будуть озвучені в ході вебінару.
Як долучитися до вебінару?
Вебінар проводитиме Науменко Наталія, Директор ТОВ « Аудиторсько – консалтингова група« Компас » , практикуючий аудитор , володар Сертифікату фахівця лізингового бізнесу (сертифікат випускається спільно Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Фондом сертифікованих фахівців лізингового бізнесу (США). Член Правління ТОВ « Міжнародна бізнес школа «NIKLAND». Володар Сертифікату «COST AND MANAGEMENT ACCOUNTING » – Професійна кваліфікація з управлінського обліку. Має досвід проведення бізнес тренінгів в області організаційного становлення, бізнес – планування, податкового планування, управління та розвитку.

Категорія: Новини України | Переглядів: 248 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1

«  Травень 2014  »