4 червня відбудеться акція «Чиста країна». Приєднуйтеся!
Акція відбудеться у місті Києві, у Голосіївському національному природному парку, 4 червня 2011 року. Закликаємо усіх небайдужих приєднатися до акції у якості волонтерів та допомогти позбавити від сміття єдину заповідну територію у столиці! У програмі акції: 11.00-11.15 – відкриття події 11.15-12.45 - прибирання 12.45–13.00 - підведення підсумків, вручення призів найактивнішим прибиральникам 13.00-13.30 – показ фільму від фестивалю цікавого екологічного кіно «ЕкоЧашка», частування від партнерів акції Організатори забезпечують учасників брендованими футболками з логотипом акції «Чиста країна», мішками для збору сміття та рукавичками; після закінчення акції наповнені мішки вивозяться на полігони ТПВ. Волонтерів просимо заздалегідь акредитуватися на акцію за адресою olena.semenova[@]undp.org.ua. Точна адреса місця прибирання та вказівки щодо проїзду будуть надіслані волонтерам напередодні акції.

Акція одночасно відбудеться також у національному природному парку «Великий Луг» (м. Василівка, Запорізька область) та у Деснянсько-Старогутському національному природному парку (м. Середина-Буда, Сумська область).

Якщо ви бажаєте приєднатися до акції у цих регіонах, будь ласка пишіть на адресу vitaliy.karanda[@]undp.org.ua.
Переглядів: 793 | Додав: Hors | Рейтинг: 0.0/0