Головна » 2017 » Червень » 2 » 55 національних та міжнародних експертів взяли участь у першому засіданні проекту Спеціальної Програми з довкілля ООН (ЮНЕП)

55 національних та міжнародних експертів взяли участь у першому засіданні проекту Спеціальної Програми з довкілля ООН (ЮНЕП) - «Посилення реалізації Роттердамської конвенції в Україні та створення потужностей по боротьбі з незаконним обігом хімічних речовин».  Основним отримувачем допомоги в рамках проекту визначено Міністерство екології та природних ресурсів України, а загальний бюджет становить близько 230 тисяч доларів США.

Оскільки проект націлений на підвищення хімічної безпеки в Україні та зміцнення регулюючих інституцій та законодавства у даній галузі, під час зустрічі фахівці проаналізували прогалини у виконанні Роттердамської конвенції про процедуру Попередньої обґрунтованої згоди відносно окремих небезпечних хімічних речовин та пестицидів у міжнародній торгівлі та обговорили шляхи попередження незаконного обігу хімічних речовин та пестицидів в Україні.

Більш детально http://e-news.com.ua/show/415701.html

Категорія: Новини України | Переглядів: 37 | Додав: NPO | Рейтинг: 5.0/1