"Алекс" показав новинний сюжет про акцію "Органічна трибуна" - ВІДЕО - 16 Жовтня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » "Алекс" показав новинний сюжет про акцію "Органічна трибуна" - ВІДЕО
"Алекс" показав новинний сюжет про акцію "Органічна трибуна" - ВІДЕО

Міський телеканал "Алекс" вигідно відрізняється від деяких інших телеканалів збалансованістю новин з урахуванням потреб всіх соціальних груп запорізької громади. Журналісти-телевізійники встигають побувати на всіх рейтингових заходах міста і висвітлювати у своїх новинах події, які у своїй сукупності відображають максимально повну картину дня.

Питання здоров'я населення та екології завжди були на першому місці для популярного медійного ресурсу нашого міста. Саме тому "Алекс" відзняв і пустив в ефір новину про інформаційно-просвітницьку акцію "Органічна трибуна", яка відбулася на площі Маяковського в рамках "Тижня екологічного споживача" завдяки зусиллям МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" і ДЮГО "Республіка Мрія"

Нагадуємо, "Тиждень екологічного споживача" (ТЕС) є всесвітнім рухом і проходе одночасно у 25 країнах світу. В Україні заходи ТЕС координує  Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) "МАМА-86" за підтримки Шведського агентства охорони природи.

Про події ТЕС в Україні можна дізнатися на сайті  http://www.greenweek.in.ua/

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 215 | Додав: Ekologist | Теги: МАМА-86, ТЕС-2015, Запоріжжя, Живи органічно | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2015  »