Балка перетворилася на стихійне звалище - 31 Січня 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Головна » 2014 » Січень » 31 » Балка перетворилася на стихійне звалище
Балка перетворилася на стихійне звалище
Останні кілька тижнів у зеленій зоні активно скупчується сміття.

У балці неподалік від Осипенківського кладовища в Ленінському районі утворилася звалище побутового сміття. Про це кореспонденту 061 розповіли місцеві жителі.

«Колись гарна і потрібна балка потихеньку перетворюється на звалище. Вона знаходиться біля Осипенківського кладовища », - розповів очевидець.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 215 | Додав: NPO | Теги: ТПВ, звалище побутового сміття | Рейтинг: 5.0/1

«  Січень 2014  »