Головна » 2013 » Серпень » 14 » Бездіяльність харківської екоінспекції завдала збитків майже на 3 мільйони
Бездіяльність харківської екоінспекції завдала збитків майже на 3 мільйони
Про бездіяльність харківської екоінспекції в охороні природних резерватів ми писали вже неодноразово (наприклад, http://pechenegy.org.ua/ru/pzf_report_ei_2012 , http://pechenegy.org.ua/ru/node/1041 ). Як з'ясувалося, "завдяки ній" за неповні два роки державі було завдано збитків більш ніж на 2 962 000 грн. І час йде, але нічого не змінюється… Детальніше про це дивіться в нашому листі до прокуратури. Голова Ради ЕкГ "Печеніги" С.О. Шапаренко.

Категорія: Новини України | Переглядів: 256 | Додав: NPO | Теги: Печенiги | Рейтинг: 0.0/0

«  Серпень 2013  »