Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2013 » Липень » 13 » Дітям за малюнки - гроші й подарунки !)
Дітям за малюнки - гроші й подарунки !)
Кожен з нас хоч раз в житті мріяв стати художником - змалечку виводили каракулі на шпалерах, на шкільних дошках та альбомах для малювання, дехто навіть намагається передати свої творчі старання у графіті на стінах будинків та бетонних парканів...
Для більшості олівці та пензлі залишаються лишень захопленням, а для одиниць - професією та, навіть, покликанням у житті, даруючи людству неймовірні шедеври.

Так як професійне спрямування та розвиток фантазії закладаються в нас змалечку, ось вже 4й рік поспіль на території України для дітей та молоді віком від 6 до 17 років відбувається щорічна Художня Премія серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик". В його рамках з вересня по травень учні всіх середніх навчальних закладів змагаються поміж собою за звання кращих юних художників і художниць, призи, подарунки та справжні грошові премії.

З загальної кількості малюнків Експертна Рада (Журі) проекту обере 12 переможців, які отримають окрім пам'ятних відзнак та подарунків також і грошові премії - від 200 до 400грн кожен та кожна, а найкращий учасник чи учасниця також отримає путівку до Міжнародного Дитячого Центру "Артек".

Окрім хлопців та дівчат, змагатимуться поміж собою також і самі навчальні заклади проекту - найактивніші міська та сільська школи, найактивніший притулок чи інтернат школи також отримають почесні звання та цінні подарунки від організаторів та партнерів "Золотого Пензлика".

В рамках проекту у 2013/2014 навчальному році за інформаційної підтримки Міністерства освіти та науки України, обласних Управлінь та Департаментів освіти в рамках Художньої Премії "Золотий Пензлик" відбувається конкурс малюнків "Краса а розум України".
Адреса проекту в інтернеті - www.penzlyk.org.ua

У 2011/2012 н.р. Золотий Пензлик проходив у Запорізькій області (3657 малюнків від 2987 учнів зі 179 навчальних закладів), у 2012/2013 н.р. - на території Запорізької та Херсонської областей (8213 малюнків від 5342 учнів з 529 навчальних закладів).

Категорія: Новини України | Переглядів: 395 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1

«  Липень 2013  »