Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2013 » Червень » 5 » Експерти ВЕГО "МАМА-86" рекомендують діяти в напряму конвергенції
Експерти ВЕГО "МАМА-86" рекомендують діяти в напряму конвергенції
Як удосконалити систему поводження з електронними відходами в Україні?

На переконання координатора тематичного напрямку з хімічної безпеки ВЕГО "МАМА-86" Ольги Цигульовоїконвергенція національного та європейського законодавства відкриває унікальну можливість з урахуванням специфіки національної ситуації прискорити процес щодо імплементації положень відповідних європейських директив. Така конвергенція повинна мати організаційно-правовий, нормативний, фінансово-економічний, технологічний та соціально-інформаційний аспекти.

Про це повідомив офіційний сайт ВЕГО "МАМА-86" у новинному матеріалі про Круглий стіл, на якому обговорювалися підходи до вирішення проблеми небезпеки для навколишнього середовища та для здоровья населення електронних відходів.

Громадське екологічне видавництво "Вісник Мрії" пропонує до перегляду відео-звіт доповіді Ольги Цигульвої з теми "Рекомендації з удосконалення системи поводження з електронними відходами в Україні відповідно до стандартів ЄС.

Нагадуємо, що

Метою проекту "Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів", що здійснюється Всеукраїнською екологічною громадською організацією "МАМА-86" за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження", є громадське лобіювання впровадження стандартів ЄС в Україні для створення ефективної сфери поводження з електронними відходами та створенні прикладу (кейсу) ефективного функціонування на практиці законодавчо закріпленої схеми поводження з електронними відходами.

***

Мета Європейської програми – сприяти європейській інтеграції України через поєднання зовнішнього тиску Європейського Союзу з внутрішнім тиском українського громадянського суспільства для утвердження цінностей відкритого суспільства в Україні.

Категорія: Новини України | Переглядів: 347 | Додав: NPO | Теги: МАМА-86 | Рейтинг: 5.0/1

«  Червень 2013  »