Громадська рада взяла під контроль діяльність Міністерства - 24 Лютого 2014 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2014 » Лютий » 24 » Громадська рада взяла під контроль діяльність Міністерства
Громадська рада взяла під контроль діяльність Міністерства
В.о. Міністра екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков продовжує виконання своїх функціональних обов’язків як члена Уряду. Міністерство екології та природних ресурсів працює у звичайному режимі та забезпечує виконання своїх функцій та завдань.

Вся діяльність Міністерства, на сьогодні, знаходиться під контролем  Громадської Ради, до склади якої входить 35 громадських організацій екологічного спрямування. До створення тимчасового перехідного Уряду Громадська Рада бере під свій контроль діяльність апарату Міністерства та центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координується Міністерством.

В даний момент, в.о. Міністра Олег Проскуряков проводить консультації, щодо подальших дій, недопущення збою роботи Міністерства з представниками Громадської ради.

Категорія: Новини України | Переглядів: 195 | Додав: NPO | Теги: Мінприроди | Рейтинг: 0.0/0

«  Лютий 2014  »