Громадські організації запрошуються на навчання
25 листопада відбудеться четверта подія спільної ініціативи корпорації Microsoft та міжнародної громадської організації PH International із проведення навчальних заходів для представників громадських організацій, які працюють в Україні.

В рамках заходу будуть проведені навчальні та практичні семінари, показані інформаційні продукти, які допоможуть полегшити роботу організації та зробити її більш ефективною. Родзинка заходу – хмарні технології. Окрім цього, учасники матимуть нагоду поділитись власним досвідом використання інформаційних технологій для виконання завдань, що стоять перед різними НГО.

Дні інформаційних технологій для НУО стали вже доброю традицією в Україні. Останні три заходи показали значну зацікавленість представників третього сектору до інновацій в сфері інформаційних технологій та зібрали багато позитивних відгуків від учасників заходу та тих, хто слідкував за подіями в онлайн.

Завантажити анкету можна тут

Організаційні аспекти:

Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 75, 4-ий поверх, компанія «Майкрософт Україна»

Цільова аудиторія: Керівники та менеджери всеукраїнських або регіональних молодіжних НУО або НУО, що працюють з молоддю.

Кількість учасників: для участі у семінарі буде відібрано не більше 120 учасників

Фінансування: корпорація Microsoft забезпечує фінансування даного заходу, отже участь у семінарі є безкоштовною. Під час заходу буде організовано харчування (перерви на каву та обіди). Всі учасники отримають роздаткові матеріали та сертифікати учасників заходу.

Анкети на участь у заході надсилати за адресою(TBD): ngo.connect@hotmail.com

Питання можна задати, написавши на вказану адресу або зателефонувавши (050) 676 3231, (044) 246 7213/05 – Давиденко Олег.

Медіапартнер заходу: портал ГУРТ

Категорія: Новини України | Переглядів: 758 | Додав: NPO | Теги: PH International | Рейтинг: 5.0/1