Група запорізьких активістів розробила екологічний законопроект - Video - 13 Липня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Липень » 13 » Група запорізьких активістів розробила екологічний законопроект - Video
Група запорізьких активістів розробила екологічний законопроект - Video

Законопроект про спеціальний екологічний статус, розроблений запорізькими активістами, передбачає присвоєння особливого статусу містам, де промислові підприємства мають великий негативний вплив на екологічну ситуацію.

Жителі таких міст матимуть право на додаткові пільги, пенсіонери на надбавку до пенсій та багато інших заходів, які дозволять покращити життя тих, хто переносить на собі тяготи нездорової екології. Гроші на це повинні бути виділені шляхом перерозподілу екологічного податку у місцеву казну, розповідає один з авторів законопроекту.

Проте законопроект поки на дуже початковій стадії. У нього навіть немає номера, він не зареєстрований, тому говорити про те, що наше місто отримає особливий статус, у зв'язку з чим можна буде отримувати пільги, не доводиться. На збільшення фінансування бюджету скоріше можна розраховувати хіба що в рамках широкої децентралізації, - повідомляють журналісти ТРК "Алекс"

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 238 | Додав: vestnikm | Рейтинг: 5.0/1

«  Липень 2015  »