Головна » 2013 » Червень » 14 » Керівництво чергового проекту "МАМА-86" звертається до учасників
Керівництво чергового проекту "МАМА-86" звертається до учасників

З приємністю повідомляємо, що МГЕІВ "Вісник Мрії" (інформаційний партнер проекту "Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів") розміщує в Інтернеті серію відеокліпів-звітів про роботу круглого столу з проблеми електронних відходів, що відбувся 30 травня:We are pleased to inform you that 'Bulletin of Dreams'  (information partner of the project "Public lobbying ofapplication of the European approaches to the solutionof the problem of electronic waste in Ukraine") is posting in the Internet a series of video clips/reports on the e-waste round table, which was held on May 30:

Також нагадуємо, що підготовлені проектом "Висновки та рекомендації щодо комплексного вирішення проблеми електронних відходів в Україні відповідно до стандартів ЄС," а також усі презентації доповідачів круглого столу розміщено на сайті ВЕГО "МАМА-86":Let us also remind you that the Conclusions and Recommendations on an Integrated Solution to the Ukrainian e-Waste Problem in Compliance with EU Standards, developed by the project as well as all presentations of the round table's speakers are posted on the MAMA-86 site (in Ukrainian):

З повагою,

Денис Павловський

координатор проектів з хімічної безпеки

ВЕГО "МАМА-86"

Best regards,