Головна » 2013 » Червень » 21 » Комбінат "Запоріжсталь" оголосив переможців конкурсу "Ми - це місто!"
Комбінат "Запоріжсталь" оголосив переможців конкурсу "Ми - це місто!"
Вчора, 20 червня, зі сцени Центрального парку культури і відпочинку "Дубовий гай" експертна комісія назвала всіх переможців.

Переможці конкурсу «Ми - це місто»:

1. «Сів у трамвай - лови Wi-Fi!» - Запорізьке комунальне підприємство «Запоріжелектротранс»: установка безкоштовних точок доступу Wi-Fi в 10 тролейбусах і 10 трамваях.

2. «Діти до дітей: доступна середовище» - комунальний заклад «Запорізький навчально-реабілітаційний центр-інтернат« Орієнтир »Запорізької облради: створення зони відпочинку для дітей на території установи для мешканців всього мікрорайону.

3. «Дев'ять десятих нашого щастя залежить від здоров'я» - Запорізький загальноосвітній багатопрофільний навчально-виховний комплекс № 106: створення на території школи розважально-спортивної зони відпочинку для всього мікрорайону.

4. «Школа комп'ютерної грамотності для людей похилого віку» - Запорізька гімназія № 45 Запорізької міськради: навчання комп'ютерній грамоті людей похилого віку.

5. «Світ навколо мене» - спеціальна дошкільна освітня установа № 146 «Вербочка»: проведення семінарів, тренінгів, конкурсів та реалізацію програми для дітей з реабілітації.

6. «Мобільний соціальний автобус» - Запорізька обласна організація «Дивосвіт»: організація 6 виїздів у віддалені ділянки Запорізької області для надання цільової допомоги соціально незахищеним громадянам, проведення тренінгів та семінарів з волонтерської та соціальної діяльності.

7. «Збережемо зір, щоб жити повноцінним життям!» - Запорізький обласний благодійний фонд «СВІТЛОЗІР»: обстеження 30 людей літнього віку, проведення операцій по встановленню кришталика нужденним (30 чол.), Семінари та тренінги з очної гігієні.

8. Фестиваль здорового способу життя «Street workout» - Запорізька обласна молодіжна громадська організація «Будуй життя»: спорудження майданчика для занять «Street workout» та проведення фестивалю.

9. «Спортмайданчик замість звалища» - Громадська організація "Веселе" Веселівського району Запорізької області: будівництво міні-футбольного майданчика з синтетичним покриттям «штучна трава» на місці звалища.

10. "Футбол в кожен двір" - Молодіжний міська рада Запоріжжя, молодіжна організація "СТЕП": реконструкція дворового футбольного поля, проведення чемпіонату з дворового футболу в місті.

11. «Бібліотека - Місце Інтелектуального Розвитку» - Центральна бібліотека ім. М. Андросова «Твій« МИР »- бібліотека»: створення бази для культурно-розважальних заходів, проведення тренінгів, семінарів, закупівля і оновлення матеріально-технічної бази закладу.

12. "Запоріжжя очима дітей" - управління культури і мистецтва Запорізької міськради: створення сайту для виставки малюнків запорізьких дітей, друк книг з малюнками для продажу.

13. «Роль епігенетичних факторів у розвитку алергічних захворювань у дітей» - кафедра факультетської педіатрії Запорізького державного медичного університету: визначення впливу умов навколишнього середовища, характеру харчування, стану кишечника на реалізацію генетичної схильності до алергії, виявлення факторів епігенетичного впливу.

14. «Фестиваль дерев'яної скульптури» - Благодійний фонд «Пам'яті Ф.М. Муравченко»: створення скульптурного комплексу "Поляна казок" для дітей на території Центрального парку культури і відпочинку Запоріжжя «Дубовий гай».
Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 471 | Додав: NPO | Теги: Запоріжсталь | Рейтинг: 0.0/0
Сів у трамвай - лови Wi-Fi! -- тільки дуже є бажання щоб спочатку трамваї були похожі на сучасний європейський танспорт, а потім вже можна говорити про актуальність Wi-Fi.
Друзі, а можна взнати, хто входив до експертної комісії конкурсу. Чи є посилання на ці відомості?

Також звертаємось до вас з запитанням, чи вважаєте ви цей приклад соціальної відповідальності адекватним тому, що є таке комбінат "Запоріжсталь"?

«  Червень 2013  »