Головна » 2017 » Липень » 11 » Міжнародні організації підтримують заборону азбесту в Україні
Міжнародні організації підтримують заборону азбесту в Україні

До МОЗ України надходять листи підтримки від організацій, які борються з негативним впливом азбесту в світі.
9 червня 2017 року пройшов державну реєстрацію Наказ МОЗ України від 29.03.2017 №339 «Про затвердження Державних санітарних норм і правил «Про безпеку і захист працівників від шкідливого впливу азбесту та матеріалів і виробів, що містять азбест» http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0702-17. Документ набуде чинності через шість місяців після його офіційного опублікування.

«Наказ МОЗ України спрямований виключно на захист здоров’я. У цьому питанні не може бути компромісів. Новими санітарними нормами, що забороняють використання усіх видів азбесту, ми впроваджуємо європейські механізми для зниження рівня захворюваності та смертності від хвороб, викликаних впливом азбестовмісного пилу», – наголошує Оксана Сивак, заступник міністра охорони здоров`я з питань європейської інтеграції.

Читати новину цілком на сайті МОЗ України >>>

Категорія: Новини України | Переглядів: 47 | Додав: NPO | Теги: концерогенні ризик, Азбест, міжнародні організації, МОЗ України | Рейтинг: 5.0/1

«  Липень 2017  »