Обговорювали план заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року - 11 Грудня 2015 - Орхуcький центр Запорізької області

Сегодня работали на сайте: NPO

Головна » 2015 » Грудень » 11 » Обговорювали план заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року

Під головуванням директора Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, керівника підгрупи Карпія С.Є., 10 грудня 2015 року відбулось чергове засідання робочої підгрупи 4 за Стратегічною ціллю: "Запорізький край – регіон екологічної безпеки та збереження природних ресурсів" з обговорення та попереднього відбору проектних ідей для включення їх до плану заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.

Повідомляє сайт Департаменту

На засіданні були присутні члени робочої підгрупи.

З повного каталогу проектних ідей відібрано 65, які можна віднести до Стратегічної цілі: "Запорізький край – регіон екологічної безпеки та збереження природних ресурсів". В ході засідання попередньо відібрано 48 проектних ідей, для включення їх до плану заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року, які повністю відповідають критеріям відбору, та вирішено рекомендувати їх до розгляду робочої групи з підготовки проекту плану заходів на 2016-2018 роки з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.

Також, направлено на доопрацювання 7 проектних ідей, оскільки вони не повною мірою відповідають критеріям відбору та відхилено 10 проектних ідей, оскільки вони не відповідають більшості критеріїв відбору.

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 214 | Додав: Ekologist | Теги: план дій, Запорізька область, Департамент, стретегія, влада, охорона природи | Рейтинг: 0.0/0

«  Грудень 2015  »