Головна » 2013 » Вересень » 5 » ОблСЕС відповіла громадянину - ГДК перевищуються
ОблСЕС відповіла громадянину - ГДК перевищуються
Як повідомив активіст руху "Скажи "ні" викидам", органи влади своєчасно відповідають на запити. На цей раз обласна СЕС направила відповідь, в якої підтверджується перевищення гранично-допустимих концентрацій токсичних речовин в різних районах міста.

А де реакція держ. влади? Так і хочеться запропонувати працівникам контролюючих органів: "Виявив перевищення ГДК (укр. ГДК) - дзвони 102!", - поскаржився активіст у групі "Чим дихає Запоріжжя" у соціальній мережі Фейсбук.

ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖСАНЕПІДСЛУЖБИ

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

вул. Рекордна, буд.27, м. Запоріжжя, 69037, тел/факс (061)283-17-00, тел 34-13-92

E-mail gudseszap@gmail.com           е/п: mail_ses.zp,   web: http://www.oblses.zp.ua

.0309.2013  № __03-15/2771___

Відповідь на інформаційний запит

Шановний __________________ !

На Ваш інформаційний запит повідомляємо:

1-2. Умовно встановленні точки відбору проб атмосферного повітря в житловій забудові м.Запоріжжя для потреб соціально-гігіенічного моніторингу та результати лабораторних досліджень за 1 п\р  2013 р. по секторах та районах міста.

3. Прилади, з допомогою яких відбуваються дослідження атмосферного повітря: установка пневматична УП-1224АС; спектрофотометр СФ-2000; хроматограф ЛХМ-80. Результати досліджень заносяться в лабораторний журнал.

4. В управлінні Держсанепідслужби у Запорізькій області працює «гаряча лінія» на сайті http://www.oblses.zp.ua та по телефону 283-17-28, де Ви можете отримати більш детальну інформацію з даного питання.

З повагою,

Заступник Начальника Головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області О.В. Зикін Тулушев Є.О. 383-17-06

Категорія: Новини Запоріжжя | Переглядів: 287 | Додав: NPO | Теги: СЕС | Рейтинг: 5.0/1

«  Вересень 2013  »