Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Оголошено щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел»
Оголошено щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел»

У 2013 році щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел» буде проведено Міністерством екології та природних ресурсів України та Всеукраїнською дитячою спілкою «Екологічна варта».

Матеріали для участі в Конкурсі приймаються Мінприроди України до 1 листопада 2013 року. Матеріали надсилаються на адресу Мінприроди України: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Міністерство екології та природних ресурсів України, з поміткою «На Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел».

Електронна версія конкурсних матеріалів надсилається на електронну пошту: dzherelakonkurs@gmail.com.

Більш детально >>>

Категорія: Новини України | Переглядів: 332 | Додав: NPO | Теги: До чистих джерел | Рейтинг: 5.0/1

«  Жовтень 2013  »